A NagyiPizza étterem történelme, üzletpolitikája
Éttermünket 1998-ban nyitottuk. A pizza és az olasz tésztakészítés tudományát, rafinériáit a család Funtameggio-ból egy dél-olaszországi faluból hozta magával. Büszkék vagyunk eredeti receptjeinkre, különleges ízválgunkra, melyben mind az olasz mind a hazai hagyományok felismerhetőek.
Kiemelt figyelmet szentelünk annak, hogy éttermünkbe bekerülő alapanyagok és termékeink a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfeleljenek. Ennek érdekében alkalmazottainkat folyamatosan oktatjuk, képezzük. Ételeink biztonságát, magas minőségét a 2001-ben bevezetett HACCP rendszerrel kontrolláljuk.
Partnereinkkel, folyamatosan képzett szakembereinkkel minden nap azon dolgozunk, hogy vendégeink maradéktalanul meg legyenek elégedve szolgáltatásainkkal.